top of page
  • novynu

Mijn reis in een lege ruimte van wit . . .

Voor mij is elke dag weer een stap verder op de kunstreis die ik maak. Vroeg in de morgen als de wereld ontwaakt begin ik te werken in mijn atelier. Stilte en rust komen samen en zorgen dat mijn gedachten komen stil te liggen. Dit is voor mij het moment om in contact te komen met mijn materialen. Een kleurenreeks ontstaat en is elke dag weer anders. Deze enorme ruimte die ontstaat in mijn hoofd zorgt voor het contact dat ik krijg met de drager waarop ik werk. Een bijzonder moment en een bevrijdend gevoel waarin ik graag zoveel mogelijk mensen die dit willen ervaren wil meenemen.


Als u dit zou willen ervaren dan kunt u zich hiervoor opgeven op mijn website:

www.novynu-art.nl onder het kopje 'diensten'.

1 weergave0 opmerkingen

Comentários


bottom of page